Candidatul Ideal
Căutăm un Responsabil Achiziții care să gestioneze atât achizițiile pentru proiecte specifice, cât și pentru organizație în general. Rolul implică planificarea și implementarea procedurilor de achiziții, asigurând conformitatea cu legislația în vigoare și gestionarea eficientă a relațiilor cu furnizorii.
Cerințe:
Studii superioare
Experiență relevantă în domeniul achizițiilor publice
Cunoștințe solide privind legislația achizițiilor publice
Abilități excelente de organizare și planificare
Capacitate de analiză și atenție la detalii
Abilități foarte bune de comunicare și colaborare
Experiență în gestionarea proiectelor (constituie un avantaj)
Experiență de lucru cu sistemul MySMIS (constituie un avantaj)
Descrierea jobului
Activități legate de proiecte:
Planificarea și derularea procedurilor de achiziții conform graficului GANTT al proiectului
Elaborarea completă a documentațiilor de achiziții
Asigurarea respectării legislației în domeniul achizițiilor publice
Întocmirea și gestionarea contractelor cu furnizorii și monitorizarea livrării bunurilor/serviciilor
Realizarea dosarelor achizițiilor conform cu cerințele finanțatorilor
Realizarea rapoartelor de achiziții conform cu cerințele finanțatorilor
Întocmirea rapoartelor de activitate lunare și a fișelor de pontaj în concordanță cu activitățile planificateActivități organizaționale:
Revizuirea și actualizarea procedurii de achiziții a organizației
Organizarea sesiunilor de formare pentru colegii din organizație pe teme de achiziții
Diseminarea informațiilor și bunelor practici în domeniul achizițiilor
Asigurarea unui proces transparent și eficient de achiziții la nivel organizațional
Descrierea companiei
Credem în faptul ca un copil are nevoie de multe lucruri să crească frumos și armonios. Un copil are nevoie de iubirea, grija și încrederea unei familii, de zâmbete, vorbe de suport și încurajare, de a se putea exprima liber și de a-și transforma dorințele în realitate.
Primul Sat SOS a fost infiintat în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner în Tirol, Austria, cu scopul de a oferi copiilor ramasi orfani în urma celui de-al Doilea Război Mondial, o familie care sa ii iubească și sa ii crească în mijlocul unei noi comunități primitoare. Pana în prezent, SOS Children’s Villages Internațional este prezent în 136 de tari, reusind sa integreze peste 84 000 de copii și tineri în sistemul de îngrijire alternativa, în Satele SOS, sa sprijine 492 700 de copii și tineri și 90 600 de familii în cadrul programelor de intarire a familiei, sa ajute 300 000 de copii cu sistemul educational SOS și sa ofere 893 000 de servicii medicale anual. SOS Satele Copiilor România este o comunitate neguvernamentala în care oamenii lucrează împreuna pentru a asigura sprijinul și dezvoltarea copiilor aflati în dificultate. În cei 27 de ani de activitate ne mandrim cu 15 proiecte sociale și 15 000 de beneficiari anual.
La SOS Satele Copiilor România am construit trei Sate SOS în care sute de copii au crescut, au visat, au învățat și au devenit adulti responsabili și am ajutat sute de copii sa ramaana acasă alături de familie, în comunitatile vulnerabile. Pe scurt, SOS Satele Copiilor România este o organizatie umanitara, care ocroteste copii care nu pot fi ingrijiti de proprii părinți, asigurandu-le o familie substitutiva și un cămin permanent, pana la integrarea lor sociala și profesională sau pana la reintegrarea în familia naturala.
Ne dorim ca fiecare copil din Romania sa aibă o familie care sa îl iubească, sa îl respecte și sa ii ofere siguranța. De aceea, la SOS Satele Copiilor România avem misiunea de a oferi acestora o familie iubitoare și contribuim activ cu toate puterile noastre sa ii ajutam sa devină oameni responsabili și să se dezvolte armonios în comunitatile în care trăiesc. Acționăm ghidati de curaj, ne onoram promisiunile, avem încredere unii în ceilalți și oferim credibilitate.
Cum ar fi să ai un loc de muncă prin care să contribui și tu la cel mai curajos cadou oferit copiilor de la SOS Satele Copiilor România: o copilărie cu veselie și un viitor mai sigur? Cum vei face asta? Învățându-i pe părinți să își descopere și valorifice potențialul, contribuind la creșterea stimei de sine și ajutăndu-i să își îmbunătățească abilitățile parentale. Și câteva lucruri în plus.
Împreuna putem sa oferim copiilor o familie iubitoare, sa sustinem familiile vulnerabile, sa promovam drepturile copiilor și sa le oferim o educatie pana la maturitate.