Joburi
Cariera
Te joci?
Salarii
Ofertă Companii
Cont nou
roen

Inginer industrie alimentară - jud. Vâlcea

Avicarvil - LaProvincia
6 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidații trebuie să fie responsabili, să aibă studii superioare în domeniul industriei alimentare/chimie alimentară/controlul calității; atenția la detalii și capacitatea rapidă de decizie sunt apreciate; experiența în domeniu este binevenită dar nu obligatorie.

Descrierea jobului

INGINER TEHNOLOG - va avea următoarele sarcini:
  • coordonează și supraveghează activitatea de producție în zona de responsabilitate (secție SACRIFICARE) în vederea realizării planului de producție stabilit și a obiectivelor calității;
  • urmărește respectarea parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite pe întreg procesul tehnologic și propune măsuri de îmbunătățire a calității ori de câte ori este necesar;
  • remediază eventualele probleme apărute pe parcursul desfășurării activității;
  • urmărește procedurile tehnologice (rețete, flux tehnologic) pentru fabricarea diverselor produse;
  • îndrumă și urmărește activitatea personalului din subordine, stabilește conform structurii organizatorice, sarcinile și responsabilitățile acestora, în baza fișelor de post;
  • răspunde de buna desfășurare a activității de producție.
INGINER CONTROLUL CALITĂȚII - va avea următoarele sarcini:
  • verifică și inregistrează igiena preoperațională, operațională și postoperațională a spațiilor de producție, utilaje, vestiare;
  • verifică operațiile de descărcare, agățare ︁︀​︂︃︃​︁︂︁​︆︄pe conveier, igienizarea lăzilor transport pasări vii, etc.;
  • verifică respectarea procedurilor de bune practice de igiena si producție; verifică igienizarea paleților, cărucioarelor, etc;
  • monitorizează și inregistrează controlul parametrilor de producție (puncte de atenție și puncte critice de control): asomarea puilor, opărirea, răcirea carcaselor, depozitarea produselor, livrarea produselor direct sau prin analiza rapoartelor CTC;
  • verifică prin sondaj corectitudinea etichetarii sortimentelor din secția tranșare/ambalare;
  • instruiește și testează persoanele noi angajate în abator privind bunele practici și igiena în cadrul abatorului;
  • verifică igiena și starea de sănătate a personalului lucrător, echipamente de lucru;
  • verifică personalul angajat dacă respectă procedurile de bune practici de igiena și producție și respectarea circulației între sectoare;
  • verifică personalul angajat dacă respectă circulația filtrelor sanitare (spațiu haine stradă, dușuri, haine lucru);
  • informează șeful ierarhic pentru necesitatea și modul de instruire al angajaților din abator;
  • urmarește modul de tratare a neconformităților și de stabilire a acțiunilor corective și preventive precum și modul de finalizare a măsurilor dispuse de management.

Descrierea companiei

Un brand 100% românesc, un jucător important pe segmentul agroalimentar din România, LaProvincia se numără printre cei mai mari producători locali de carne de pasăre.
LaProvincia deține toate certificările specifice retailului modern, autosusținându-se printr-o agricultură proprie necesară fermelor. Ne dedicăm întreaga activitate procesului și, implicit, produsului finit pentru că gustul autentic de pui românesc trebuie să ajungă la fiecare dintre noi.
Publicat 14 Ian. 2025Reactualizat 14 Ian. 2025Expiră 13 Febr. 2025
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.