Executive Chef/Bucatar Trickshot Brasov
TRICKSHOT
1 poziție
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Îți dorești să lucrezi într-un restaurant de top, alături de o echipă de profesioniști?
Echipa TRICKSHOT cauta o persoana pasionata de domeniul ospitalitatii pentru rolul de Executive Chef, care să acționeze ca un adevărat ambasador al ospitalității, cu o atitudine pozitivă, multă energie, atenție la detalii, pasiune pentru lucrul bine făcut și dorința de a excela. O carieră de succes în această industrie este bazată pe atitudinea față de oaspeți, calitatea serviciilor oferite, seriozitate și bun gust. Bineînțeles că acestor calități li se alătură și pregătirea si experiența profesională.
Echipa TRICKSHOT cauta o persoana pasionata de domeniul ospitalitatii pentru rolul de Executive Chef, care să acționeze ca un adevărat ambasador al ospitalității, cu o atitudine pozitivă, multă energie, atenție la detalii, pasiune pentru lucrul bine făcut și dorința de a excela. O carieră de succes în această industrie este bazată pe atitudinea față de oaspeți, calitatea serviciilor oferite, seriozitate și bun gust. Bineînțeles că acestor calități li se alătură și pregătirea si experiența profesională.
Descrierea jobului
Cerinte:
Experiență relevantă în poziția de Executive Chef;
Studii de specialitate în arta culinară;
Experiență în crearea și executarea de ︁︀︂︃︃︇︅︀preparate noi, punând accent pe inovație, creativitate, gust și prezentare;
Capacitatea de a gestiona situații neprevăzute și de a acționa în timp util pentru remedierea acestora;
Abilitatea de a fi un bun organizator, de a delega sarcini și atribuții către colegii din echipă;
Abilitatea de a analiza costul și rentabilitatea preparatelor;
Excelenta comunicare in limba romana si in limba engleza.
Descrierea jobului:
Coordonează și supraveghează activitățile zilnice din bucătărie, asigurându-se că standardele de pregătire și prezentare a produselor alimentare sunt păstrate in limitele bugetului alocat;
Respectă calitatea, consistența și productivitatea bucătăriei;
Respectă și impune standardele de curățenie exemplară, igienă și siguranță;
Lucrează cu echipa sa pentru a îmbunătăți satisfacția oaspeților;
Verifică împreună cu F&B Manager-ul toate meniurile, asigurându-se că aspectul, calitatea și prețul acestora sunt cele corespunzătoare;
Promovează noi meniuri și produse alimentare și stabilește rețetele de fabricație folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile și cerințele oaspeților;
Se implică activ în activitatea de conducere a echipei din bucătărie și gestionarea sarcinilor zilnice;
Supraveghează personalul din bucătărie, asigurându-se că serviciul prestat este conform standardelor;
Reprezintă un exemplu pozitiv pentru echipa sa, în ce privește atitudinea față de locul de muncă;
Urmărește realizarea Bugetelor de Venituri și Cheltuieli, fiind centrat pe rentabilizarea activității, menținând in același timp un focus constant pe calitate.
Alcătuiește programul de lucru al departamentului, în concordanță cu nevoile de business;
Interacționează cu oaspeții pentru a obține feedback cu privire la calitatea produselor și nivelul serviciilor;
Experiență relevantă în poziția de Executive Chef;
Studii de specialitate în arta culinară;
Experiență în crearea și executarea de ︁︀︂︃︃︇︅︀preparate noi, punând accent pe inovație, creativitate, gust și prezentare;
Capacitatea de a gestiona situații neprevăzute și de a acționa în timp util pentru remedierea acestora;
Abilitatea de a fi un bun organizator, de a delega sarcini și atribuții către colegii din echipă;
Abilitatea de a analiza costul și rentabilitatea preparatelor;
Excelenta comunicare in limba romana si in limba engleza.
Descrierea jobului:
Coordonează și supraveghează activitățile zilnice din bucătărie, asigurându-se că standardele de pregătire și prezentare a produselor alimentare sunt păstrate in limitele bugetului alocat;
Respectă calitatea, consistența și productivitatea bucătăriei;
Respectă și impune standardele de curățenie exemplară, igienă și siguranță;
Lucrează cu echipa sa pentru a îmbunătăți satisfacția oaspeților;
Verifică împreună cu F&B Manager-ul toate meniurile, asigurându-se că aspectul, calitatea și prețul acestora sunt cele corespunzătoare;
Promovează noi meniuri și produse alimentare și stabilește rețetele de fabricație folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile și cerințele oaspeților;
Se implică activ în activitatea de conducere a echipei din bucătărie și gestionarea sarcinilor zilnice;
Supraveghează personalul din bucătărie, asigurându-se că serviciul prestat este conform standardelor;
Reprezintă un exemplu pozitiv pentru echipa sa, în ce privește atitudinea față de locul de muncă;
Urmărește realizarea Bugetelor de Venituri și Cheltuieli, fiind centrat pe rentabilizarea activității, menținând in același timp un focus constant pe calitate.
Alcătuiește programul de lucru al departamentului, în concordanță cu nevoile de business;
Interacționează cu oaspeții pentru a obține feedback cu privire la calitatea produselor și nivelul serviciilor;
Descrierea companiei
Misiunea noastră este să transformăm fiecare vizită în restaurantele TRICKSHOT într-o destinație, obiectivul fiind să oferim experiențe complete, combinând mâncarea și băuturile de calitate cu divertismentul și experimentând interacțiuni sociale, într-un design modern și minimalist.
Poti afla mai multe despre noi accesand: https://trickshot.ro/
Publicat
18 Sept. 2024
Reactualizat
5 Oct. 2024
Expiră
18 Oct. 2024
Joburi similare