Candidatul Ideal
- Sous Chef cu experiență în locații de top, care au dezvoltat sau au luat parte la dezvoltarea de meniuri;
- Atent la detalii, energic, responsabil, putere de convingere, capacitate de ordonare a informaţiilor,
- Receptivitate faţă de probleme, abilităti de leadership.
- Capacități de coordonare, formare și instruire.
- Atitudine pozitivă și seriozitate
- Abilități culinare dezvoltate
Descrierea jobului
- Conduce operatiunea din bucatăria alocată
- Creează meniuri noi avand in vedere trendurile internationale
- Controleaza food costul
- Oferă servicii și produse culinare de înaltă calitate
- Prepară alimentele conform gramajelor și indicațiilor stabilite
- Coordonează alături de echipa de management a restaurantelor în ceea ce privește comanda aprovizionării, bugetul, eficiența bucătăriei și personalul
- Supraveghează toată pregătirea și prezentarea alimentelor pentru a asigura standardele de calitate și restaurant
- Salariu atractiv, bonuri de masă, contract pe perioadă nedeterminată
- Oferim cazare sau decont transport
- Program de lucru 5 zile cu 2 libere
Descrierea companiei
Rina Hotels este un lanț hotelier cu o prezență remarcabilă în România, oferind o combinație de confort modern și tradiție. Pe Valea Prahovei, lanțul include Hotelul Rina Sinaia, cel mai mare hotel din zonă, cu trei restaurante și facilități de top, alături de un hotel situat într-o clădire istorică și două vile care îmbină eleganța cu atmosfera montană. În Predeal, lanțul operează un hotel cu restaurant, ideal pentru iubitorii de natură și sporturi de iarnă. În București, Rina Hotels deține trei hoteluri, perfect amplasate pentru călătorii de afaceri sau city break-uri, oferind servicii premium într-un mediu urban sofisticat.