Candidatul Ideal
Suntem în căutarea de Șef de locație pentru unul dintre punctele noastre de lucru. Candidatul potrivit este o persoana căreia îi place să lucreze cu oameni și să coordoneze o echipă, dar și activitățile operaționale din cadrul punctului de lucru.
Cunoștințele și experiența în domeniul producției și preparării produselor simigeriei și a coordonării unor echipe pot constitui un avantaj.
Ne dorim să avem alături de noi o persoană responsabilă, organizată, atentă la detalii care să asigure funcționarea eficientă a departamentului, să coordoneze echipa și să mențină standardele ridicate de calitate.
Cunoștințele și experiența în domeniul producției și preparării produselor simigeriei și a coordonării unor echipe pot constitui un avantaj.
Ne dorim să avem alături de noi o persoană responsabilă, organizată, atentă la detalii care să asigure funcționarea eficientă a departamentului, să coordoneze echipa și să mențină standardele ridicate de calitate.
Descrierea jobului
Responsabilități principale:
Cerințe:
Ce oferim:
- Coordonarea echipei și asigurarea eficienței operaționale zilnice;
- Supravegherea producției și controlul calității pentru a asigura produse proaspete și de înaltă calitate;
- Gestionarea stocurilor de materii prime și planificarea aprovizionării în funcție de cerințele zilnice;
- Monitorizarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară;
- Atenție la detalii: capacitatea de a observa eventuale erori sau abateri de la standardele stabilite, fie în producție, fie în gestionarea echipei și productivitatea în soluționarea acestora;
- Luarea deciziilor rapide în situații neprevăzute și gestionarea problemelor apărute pe parcursul operațiunilor;
- Adaptabilitate: flexibilitatea de a se adapta rapid la situații neprevăzute și de a rămâne eficient sub presiune;
- Responsabilitate: capacitatea de a prelua responsabilitatea pentru buna funcționare a turei și de a asigura îndeplinirea sarcinilor la un standard ridicat;
- Respectarea proceselor din cadrul organizației și monitorizarea respectării proceselor de către personalul din punctul de lucru;
- Comunicare: Abilități excelente de comunicare atât in interiorul, cât și în exteriorul organizației.
Cerințe:
- Experiența în coordonarea unei echipe poate constitui un avantaj;
- Cunoștințe în domeniul alimentar pot constitui un avantaj;
- Abilități de coordonare și motivarea echipei.
- Cunoștințe de igienă și siguranță alimentară (certificare HACCP) pot constitui un avantaj;
- Abilități organizatorice și capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic;
- Cunoștințe de gestiune a stocurilor și control al costurilor.
Ce oferim:
- Un mediu de lucru profesionist și dinamic;
- Oportunități de dezvoltare profesională și personală;
- Pachet salarial atractiv, conform experienței;
- Bonus de vânzare;
- Bonus de productivitate;
- Bonus de audit;
- Tichete de masă (30 ron pentru fiecare de zi lucrată);
CONFIDENTIAL
Companie verificată
Compania este înregistrată oficial pe website-urile autorităților și ministerelor naționale,
iar informațiile declarate de aceasta în momentul creării contului
corespund cu cele din sursele oficiale.