Ospatar (bistro zona Piata Romana), program excelent
BACANIA VECHE (Barbu Vacarescu 49)
1 poziție
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Cautam o persoana cu experienta in domeniu pentru un bistro in centrul Capitalei, cu gradina de 45 locuri in spate, o terasa mica in fata, plus destule locuri la interior. Este localizat la 50 m de metrou Piata Romana, in directia Calea Victoriei.
Descrierea jobului
Program:
Se lucreaza in ture foarte convenabile. Este garantat un weekend liber la 2 saptamani (un weekend se lucreaza, celalalt, ︁︀︂︃︃︇︅︀nu). Masa calda, apa, ceaiul sunt incluse in pachet, ceea ce inseamna economii suplimentare la veniturile lunare.
Limba engleza la nivel conversational este necesara, alte limbi straine cunoscute sunt bine-venite.
Clienti buni, placuti, educati. Vara terasa este plina, iar evenimentele sunt frecvente, ceea ce se traduce si intr-un tips mai bun, garantat prin contract.
Ce asteptam de la tine?
Sa fii punctual(a), ager(a), atent(a) la nevoile clientilor. Un service bun inseamna clienti multumiti si un tips mai bun.
Sa inveti meniul bine, sa ai o minima educatie culinara (ingrediente, tehnici de preparare), sau sa fii dispus(a) si dornic(a) sa inveti cateva notiuni de baza, ca sa poti face clientilor recomandari corecte in raport cu cerintele lor (ex: preparat fara gluten).
Oferim training, inclusiv pentru vinurile din meniu.
Vei avea un salariu fix de 3.000 lei/luna + tips excelent.
Se lucreaza in ture foarte convenabile. Este garantat un weekend liber la 2 saptamani (un weekend se lucreaza, celalalt, ︁︀︂︃︃︇︅︀nu). Masa calda, apa, ceaiul sunt incluse in pachet, ceea ce inseamna economii suplimentare la veniturile lunare.
Limba engleza la nivel conversational este necesara, alte limbi straine cunoscute sunt bine-venite.
Clienti buni, placuti, educati. Vara terasa este plina, iar evenimentele sunt frecvente, ceea ce se traduce si intr-un tips mai bun, garantat prin contract.
Ce asteptam de la tine?
Sa fii punctual(a), ager(a), atent(a) la nevoile clientilor. Un service bun inseamna clienti multumiti si un tips mai bun.
Sa inveti meniul bine, sa ai o minima educatie culinara (ingrediente, tehnici de preparare), sau sa fii dispus(a) si dornic(a) sa inveti cateva notiuni de baza, ca sa poti face clientilor recomandari corecte in raport cu cerintele lor (ex: preparat fara gluten).
Oferim training, inclusiv pentru vinurile din meniu.
Vei avea un salariu fix de 3.000 lei/luna + tips excelent.
Descrierea companiei
Suntem un bistro mic si cochet in inima Bucurestiului, la cativa metri de Piata Romana. Desi deschis de abia doi ani, am fost onorati cu Premiul III Horeca Awards in 2021,cu Premiul II Horeca Awards in 2022 si din nou cu Premiul III Horeca Awards in 2023 la categoria cel mai bun bistro din tara.
Publicat
21 Oct. 2024
Reactualizat
21 Oct. 2024
Expiră
20 Nov. 2024
Joburi similare
- 7 Oct. 2024
Personal restaurant - Sef Sala/Ospatar/Barman
DIECI IL NUMERO S.R.L.
București, Ilfov3000 - 6000 RON net / lună - 17 Oct. 2024
Manager de Vanzari in zona de Vest a Romaniei (M/F)
NEW YORKER ROMANIA SRL
Arad, Baia Mare, Oradea și alte 2 orașe