Manager Restaurant
Winners Parcul Rozelor S.R.L.
1 poziție
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Cautam Director de Restaurant, care sa fie un manager, profesionist, capabil sa gestioneze, organizeze, coordoneze si sa controleze activitatile restaurantului si ale echipei din restaurant.
Educatie si experienta:
Educatie si experienta:
- Studii superioare (turism, economie, management s.a.)
- Experienta in ospatarie, de min 3 ani
- Experienta in HORECA, min 7 ani
- Experienta de management in domeniul horeca: minim 3 ani
- Diploma de bucatar / diploma de ospatar / alte cursuri de specialitate F&B
- Este stapan pe sine, are experienta si capacitatea de planificare, organizare a sarcinilor lui si ale oamenilor din subordine, incadrandu-se cu succes în termenele limita
- Cunoaste foarte bine meseria pe care o face, piata locala si tendintele in industria ospitalitatii
- Este orientat catre client si spre a-i oferi servicii excelente, fiind un model pentru echipa sa în ceea ce priveste profesionalismul si a modalitătilor de gestionare a relatiei cu clientii
- Stie si foloseste ceea ce e necesar pentru a-si forma si motiva pozitiv echipa cu care va lucra, astfel încat clientii sa beneficieze mereu de servicii excelente
- Este activ implicat în cresterea profitabilitatii
- Are excelente abilităti de comunicare si relationare, este jovial, prezentabil si manierat
- Se poate adapta la un program de 8 h pe zi, 5 zile pe saptamana, inegal
Descrierea jobului
Sarcini de baza:
- Planifica si organizeaza sarcinile lui si ale oamenilor din subordine; se asigura de indeplinirea lor
- Contribuie ︁︈︁︁︉︁︂︂︁︄︀la crearea si implementarea meniurilor de restaurant si bar, dar si a pachetelor ce includ servicii F&B, care sa corespunda mereu cu standardele locatiei
- Se asigura constant ca sunt efectuate comenzile de marfa în timp si tine legatura cu furnizorii de marfa
- Organizeaza si realizeaza inventarele, la nivel de locatie
- Supervizeaza marcarea si incasarea serviciilor prestate si se asigură de predarea corecta, completa si la timp a rapoartelor zilnice / periodice
- Realizeaza rapoarte de vanzari si urmareste respectarea retetarelor
- Se ocupa sa asigure conditii bune de munca subordonatilor sai, fiind mereu atent si la partea de siguranta si igiena a muncii a personalului din locatie
- Implementeaza procedurile existente si verifica respectarea lor
- Contribuie constant si periodic la pregatirea si instruirea personalului din restaurant, astfel încat fiecare membru al echipei sa fie capabil sa ofere servicii a la carte si de evenimente, excelente
Descrierea companiei
Winners Sports Club, este cel mai mare si mai modern club de sport din zona de Nord-Vest a Romaniei. Pe parte sportiva, clubul dispune de 8 terenuri de tenis, 3 terenuri de padel, 1 teren de fotbal, 1 teren de pickeball și 2 terenuri de tenis cu piciorul. Facilitatile sportive sunt completate de un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri in interior, o terasa incalzita de 80 locuri si o terasa sezoniera de pana in 100 de locuri.
Situat în zona centrala, pe malul Somesului, în Parcul Rozelor, locatia Clubului este unica si relaxanta mai ales că dispune si de o zona cu parcare destinata oaspetilor Clubului.
Situat în zona centrala, pe malul Somesului, în Parcul Rozelor, locatia Clubului este unica si relaxanta mai ales că dispune si de o zona cu parcare destinata oaspetilor Clubului.
Publicat
12 Nov. 2024
Reactualizat
19 Nov. 2024
Expiră
12 Dec. 2024
Joburi similare