Candidatul Ideal
- studii superioare si experienta in domeniul industriei alimentare;
- capacitate foarte buna de comunicare si relationare, atentie distributiva;
- corectitudine, simt pentru detaliul semnificativ, capacitate rapida de decizie;
- personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta;
- capacitate foarte buna de comunicare si relationare, atentie distributiva;
- corectitudine, simt pentru detaliul semnificativ, capacitate rapida de decizie;
- personalitate energica, gandire pozitiva, amabilitate si eficienta;
Descrierea jobului
-urmareste respectarea parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite pe intreg procesul tehnologic si propune masuri de imbunatatire a calitatii ori de cate ori este necesar;
- intocmeste si afiseaza procedurile/ retetele si instructiunile de fabricatie pentru fiecare tip de produs si raspunde de actualizarea lor in conformitate cu modificarea parametrilor de calitate a materiei prime;
- remediaza eventualele probleme aparute pe parcursul desfasurarii activitatii;
- urmareste procedurile tehnologice (retete, flux tehnologic) pentru fabricarea diverselor produse;
- urmareste respectarea programelor de cercetare si dezvoltare produse in conformitate cu obiectivele, programul si standardele de calitate ale organizatiei;
- intocmeste rapoarte de cercetare-dezvoltare privind retetele, ambalaje(eticheta, cutie, capac, cutie metalica, capac metalic, cutii de carton s.a;
- calculeaza consumurile si evalueaza pierderile din procesul de cercetare-dezvoltare impreuna cu Dep. Calitate, Achizitie, Financiar-contabil
- preleveaza probe de produse in curs de fabricatie/finite etc., in baza carora se realizeaza calculele de profitabilitate impreuna cu Dep. implicate.
- efectueaza experimente in vederea imbunatatirii retetelor deja existente sau pentru a gasi inlocuitori mai buni pentru condimentele/ingredientele folosite;
- mentine evidenta cu retele noi dezvoltate privind caltatea produsului, cost;
- intocmeste si afiseaza procedurile/ retetele si instructiunile de fabricatie pentru fiecare tip de produs si raspunde de actualizarea lor in conformitate cu modificarea parametrilor de calitate a materiei prime;
- remediaza eventualele probleme aparute pe parcursul desfasurarii activitatii;
- urmareste procedurile tehnologice (retete, flux tehnologic) pentru fabricarea diverselor produse;
- urmareste respectarea programelor de cercetare si dezvoltare produse in conformitate cu obiectivele, programul si standardele de calitate ale organizatiei;
- intocmeste rapoarte de cercetare-dezvoltare privind retetele, ambalaje(eticheta, cutie, capac, cutie metalica, capac metalic, cutii de carton s.a;
- calculeaza consumurile si evalueaza pierderile din procesul de cercetare-dezvoltare impreuna cu Dep. Calitate, Achizitie, Financiar-contabil
- preleveaza probe de produse in curs de fabricatie/finite etc., in baza carora se realizeaza calculele de profitabilitate impreuna cu Dep. implicate.
- efectueaza experimente in vederea imbunatatirii retetelor deja existente sau pentru a gasi inlocuitori mai buni pentru condimentele/ingredientele folosite;
- mentine evidenta cu retele noi dezvoltate privind caltatea produsului, cost;
Descrierea companiei
MORAD FOODS reunește sub umbrela sa 4 branduri consacrate în România: Mandy Foods, Răsfăț de la Mărioara, Bunătăți de Topoloveni și Spring sauce.
Toate brandurile MORAD FOODS reprezintă companii producătoare în industria alimentară cu tradiție îndelungată, orientate spre tehnologie inovatoare, calitate și pasiune pentru gustul bun.
Performanța este posibilă datorită unei echipe consolidate și dedicate, care înțelege că succesul companiei unde activează este strâns legat de succesul profesional și satisfacția personală.
Joburi similare