Companie nouă? Primești un   Anunț Business cu actualizare săptămânală Gratuit (€229)
Gratis

Inginer industrie alimentară - jud. Vâlcea

Avicarvil - LaProvincia
6 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Candidații trebuie să fie responsabili, să aibă studii superioare în domeniul industriei alimentare/chimie alimentară/controlul calității; atenția la detalii și capacitatea rapidă de decizie sunt apreciate; experiența în domeniu este binevenită dar nu obligatorie.

Descrierea jobului

INGINER TEHNOLOG - va avea următoarele sarcini:
  • coordonează și supraveghează activitatea de producție în zona de responsabilitate (secție SACRIFICARE) ︁︀​︂︃︃​︈︁​︁︉︂în vederea realizării planului de producție stabilit și a obiectivelor calității;
  • urmărește respectarea parametrilor de calitate ai materiilor prime sau produselor finite pe întreg procesul tehnologic și propune măsuri de îmbunătățire a calității ori de câte ori este necesar;
  • remediază eventualele probleme apărute pe parcursul desfășurării activității;
  • urmărește procedurile tehnologice (rețete, flux tehnologic) pentru fabricarea diverselor produse;
  • îndrumă și urmărește activitatea personalului din subordine, stabilește conform structurii organizatorice, sarcinile și responsabilitățile acestora, în baza fișelor de post;
  • răspunde de buna desfășurare a activității de producție.
INGINER CONTROLUL CALITĂȚII - va avea următoarele sarcini:
  • verifică și inregistrează igiena preoperațională, operațională și postoperațională a spațiilor de producție, utilaje, vestiare;
  • verifică operațiile de descărcare, agățare ︁︀​︂︃︃​︁︂︁​︆︄pe conveier, igienizarea lăzilor transport pasări vii, etc.;
  • verifică respectarea procedurilor de bune practice de igiena si producție; verifică igienizarea paleților, cărucioarelor, etc;
  • monitorizează și inregistrează controlul parametrilor de producție (puncte de atenție și puncte critice de control): asomarea puilor, opărirea, răcirea carcaselor, depozitarea produselor, livrarea produselor direct sau prin analiza rapoartelor CTC;
  • verifică prin sondaj corectitudinea etichetarii sortimentelor din secția tranșare/ambalare;
  • instruiește și testează persoanele noi angajate în abator privind bunele practici și igiena în cadrul abatorului;
  • verifică igiena și starea de sănătate a personalului lucrător, echipamente de lucru;
  • verifică personalul angajat dacă respectă procedurile de bune practici de igiena și producție și respectarea circulației între sectoare;
  • verifică personalul angajat dacă respectă circulația filtrelor sanitare (spațiu haine stradă, dușuri, haine lucru);
  • informează șeful ierarhic pentru necesitatea și modul de instruire al angajaților din abator;
  • urmarește modul de tratare a neconformităților și de stabilire a acțiunilor corective și preventive precum și modul de finalizare a măsurilor dispuse de management.

Descrierea companiei

Un brand 100% românesc, un jucător important pe segmentul agroalimentar din România, LaProvincia se numără printre cei mai mari producători locali de carne de pasăre.
LaProvincia deține toate certificările specifice retailului modern, autosusținându-se printr-o agricultură proprie necesară fermelor. Ne dedicăm întreaga activitate procesului și, implicit, produsului finit pentru că gustul autentic de pui românesc trebuie să ajungă la fiecare dintre noi.
Publicat 4 Oct. 2024 Reactualizat 4 Oct. 2024 Expiră 3 Nov. 2024
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Vezi politica noastră de cookies.