Candidatul Ideal
- Experienta minim 3 ani într-o poziție similara in industria alimentara , de preferat in prelucrarea fructelor
- Cunostinte de legislație, etichetare, HACCP
- Cunoașterea limbii engleze la nivel Avansat
- Orientat către rezultate;
- Abilități de comunicare, rezolvarea problemelor, organizare, planificare, lucru în echipă;
- Spirit antreprenorial
- Orientare către clientul intern si extern
- Onestitate, integritate, etica
- Disponibil pentru deplasări.
Descrierea jobului
Responsabilități:
- Dezvolta noi produse si contribuie semnificativ la îmbunătățirea proceselor, rețetelor si specificațiilor existente;
- Realizează testele de laborator, in cooperare cu producția;
- Testeaza mostrele de materii prime trimise de furnizori;
- Participa ca si functie suport in cazul declansarii unei retrageri/rechemari de produs din piata in conformitate cu planul de contingenta;
- Urmărește evolutia produselor din portofoliu, evolutie ce reiese din studii specifice de produs, studii generice pe categorii de produse; alte studii de piata;
- Împreună cu departamentul de marketing stabileste profilul teoretic, organoleptic structural si funcțional al produselor cerute de piata si marketing;
- Identifica împreună cu managerul de fabrica posibile tehnologii ce sunt necesare sau bugeteaza investitia necesara in tehnologie;
- Urmărește produsele pe perioada de valabilitate astfel incat acestea sa îndeplinească pe toata aceasta durata cerintele legale si cele impuse;
- Se ocupa de etichetarea produselor pe care apoi le urmareste pe toata perioada de valabilitate;
- Se informează permanent despre modificarile legislatiei in vigoare atat la nivel local cat si international;
- Verifica si obține aprobarile de la organele competente pentru toate produsele si testele;
- Tine o evidenta a retetelor, specificatiilor, manualelor de calitate si a rapoartelor de analiza si a dosarelor de omologare;
- Asigura o buna comunicare cu toate departamentele pentru toate aspectele executarii proiectului.
Descrierea companiei
CAEN 1039 - Conservare si prelucrare fructe