Candidatul Ideal
- Studii medii tehnice (liceu, profil chimie- constituie avantaj);
- Autorizație ISCIR de fochist;
- Autorizație de Laborant tratare apă - constituie avantaj;
- Cunostințe generale de operare PC;
- Cunoștințe de bază despre întreținerea echipamentelor termice;
- Seriozitate, responsabilitate și atenție la detalii
Descrierea jobului
- Operarea și supravegherea cazanelor și instalațiilor termice
- Asigurarea funcționării optime a echipamentelor de încălzire și abur
- Monitorizarea parametrilor tehnici și efectuarea verificărilor periodice
- Întreținerea și curățarea echipamentelor conform procedurilor interne
- Respectarea normelor de siguranță și protecția muncii
- Salariu atractiv
- Mediu de lucru stabil și echipă profesionistă
- Oportunități de dezvoltare profesională și formare continua
- Oportunități de dezvoltare profesională și formare continuă
- Tichete de masa
- Transport gratuit
Descrierea companiei
Singura integrație de CURCANI din România
Cu o experiență de peste 15 ani pe piață, timp în care am devenit un nume emblematic atât pe plan intern, cât și internațional, fiind un business 100% românesc.În prezent, Peneș Curcanul numără peste 500 de angajați, operează o stație de incubație, 12 ferme de creștere ale păsărilor, un abator performant dotat la standarde europene și o fabrică de procesare a cărnii. Statia de incubație este dotată cu 8 incubatoare Petersimedin Belgia, principalul jucător pe piața mondială de profil, iar producția noastră anuală numără cca 1.500.000 pui de curcă speciile But 6 și HybridConverter. Puii de curcă sunt crescuți în 12 ferme de creștere cu o suprafață totală de 150.000 m2, într-un regim de creștere natural, cu un ciclu de creștere/producție de 6 luni. Densitatea de populare a fermelor nostre este în concordanță cu măsurile pentru asigurarea bunăstării păsărilor, iar producția anuală este de cca 20.000 tone. Abatorul, cu o suprafață de aproximativ 6000mp, pe două niveluri, este realizat cu materiale de construcție pentru industria alimentară, respectând toate reglementările noului pachet de igiena al Consiliului Europei și este echipat cu utilaje tehnologice de abatorizare a produse de grupul germano-danez, Baader-Linco. Linia de abatorizare a curcanilor este dotată cu sistem de asomare cu gaz, o metodă non-agresivă de sacrificare cu factorii pozitivi legați de bunăstarea păsărilor, care are un rol important în asigurarea calității superioare a cărnii, deoarece ajută la eliminarea foarte bună a sângelui și conferă frăgezime cărnii, pentru că nu se elimina acid lactic, pasărea nefiind stresată. Politica companiei noastre în domeniul calității și al siguranței alimentare este aceea de a oferi carne de curcan și preparate din carne de curcano bținute într-un sistem integrat de la ferma la consumator, produse în conformitate cu normele și standardele internaționale de siguranță alimentară, sub atenta supraveghere a autorităților sanitar-veterinare și de mediu. In acest sens, au fost implementate cele mai inalte standarde de calitate in domeniul alimentar, sistem HACCP, precum si standarde internaționale BRC si IFSFood. Produsele noastre dețin atât certificare Halal, cât și Kosher, ceea ceatestă faptul că ele sunt realizate respectând preceptele jurisprudenţei Islamice sau ale celei Musulmane.