EXECUTIVE CHEF - in Brasov -incepand de la 3000 euro
Candidatul Ideal
Pentru un restaurant din centrul vechi al Brasovului căutăm un Bucatar Şef cu atitudine pozitivă, iniţiativă, care se remarcă prin integritate şi fermitate. Daca eşti pasionat de arta culinară, ai experienţă de minim 5 ani pe o pozitie similară, eşti expert în prioritizare si organizare, dacă ai experientă în dezvoltarea si coordonarea oamenilor şi ştii cum sa comunici cu echipa ta, atunci vrem sa te cunoaştem.
Sunt la fel de importante si urmatoarele aspecte:
- conştientizarea pozitionării restaurantului şi a tipologiilor de oaspeţi
- crearea meniului ţinând cont de nevoile pieţei, facilitate operatională, trenduri, capacitate restaurant, flux rulaj mese
- cunoasterea şi respectarea cu strictete a noţiunilor de igienă şi HACCP
- experienţă în coordonarea şi dezvoltarea oamenilor, excelenţă în comunicarea verbală
- studii de specialitate, participări la cursuri, dorinţă de învaţare şi dezvoltare
- cunostinţe de limbă engleză cel putin la nivel conversaţional
Sunt la fel de importante si urmatoarele aspecte:
- conştientizarea pozitionării restaurantului şi a tipologiilor de oaspeţi
- crearea meniului ţinând cont de nevoile pieţei, facilitate operatională, trenduri, capacitate restaurant, flux rulaj mese
- cunoasterea şi respectarea cu strictete a noţiunilor de igienă şi HACCP
- experienţă în coordonarea şi dezvoltarea oamenilor, excelenţă în comunicarea verbală
- studii de specialitate, participări la cursuri, dorinţă de învaţare şi dezvoltare
- cunostinţe de limbă engleză cel putin la nivel conversaţional
Descrierea jobului
- Crează, planifică, organizează, implementează, coordonează şi urmăreşte activitatea echipei din bucătărie.
- Se asigură de instruirea permanentă a personalului din ︁︀︂︃︃︁︂︁︆︄bucătărie după un plan bine stabilit (proceduri, checklist-uri, manuale).
- Îşi motivează în permanenţă oamenii, este lider în bucătărie.
- Se asigură de respectarea reţetelor, modului de preparare şi a plating-ului.
- Respectă si implementează cu stricteţe noţiunile de igienă şi HACCP.
- Verifică şi plasează comenzile pentru materii prime, tine legatura cu furnizorii.
- Organizează, coordonează si efectuează inventarierea materiilor prime.
- Gestionează şi respectă bugetele stabilite.
Beneficii
- Face parte dintr-o echipă tânără, activă, zâmbitoare şi pozitivă, dornică de învaţare si evoluţie.
- Lucrează într-un mediu destins şi profesionist unde stabilitatea, învăţarea şi susţinerea sunt elemente de bază.
- Salariu corect conform pregătirii şi cerintelor.
- Bonusuri în funcţie de atingerea obiectivelor.
Publicat
13 Nov. 2024
Reactualizat
13 Nov. 2024
Expiră
13 Dec. 2024
Joburi similare
- 14 Nov. 2024
Hotel Kitchen Roles: Cook, Pastry, Bakery
Corinthia Grand Hotel du Boulevard Bucharest
București4000 - 4500 RON net / lună - 14 Nov. 2024
Muncitor in productie la Hessing Olanda | 14.82 EURO pe ora
OTTO WORK FORCE ROM SRL
Toate oraşele1800 - 2050 EUR net / lună