Candidatul Ideal
Cerinte minime:
- experienta intr-o pozitie similara in industria alimentara, reprezinta avantaj;
-- studii superioare de specialitate;
- vechime de cel putin 5 ani in domeniu, cuprinzand toate aspectele activitatii de calitate si control;
- cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul industriei alimentare/ IFS
- cunostinte si abilitati in monitorizarea si planificarea productiei
Activitatea se va desfasura in Galati.
- experienta intr-o pozitie similara in industria alimentara, reprezinta avantaj;
-- studii superioare de specialitate;
- vechime de cel putin 5 ani in domeniu, cuprinzand toate aspectele activitatii de calitate si control;
- cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul industriei alimentare/ IFS
- cunostinte si abilitati in monitorizarea si planificarea productiei
Activitatea se va desfasura in Galati.
Descrierea jobului
Descrierea postului:
- Propune planul de productie conform necesarului comenzi/stoc tampon
- Se asigura de implementarea planului de productie
- Monitorizarea activitatilor de productie in vederea realizarii planului
- Monitorizarea consumurilor specifice de materii prime si materiale;
- Supravegherea procesului de fabricatie;
- Urmarirea aplicarii politicii organizatiei in domeniul calitatii si sigurantei alimentelor in sectia de productie;
Legat de functiile manageriale, raspunde de:
- coordonarea eficienta a personalului din subordine;
- calitatea pregatirii profesionale a angajatilor din subordine.
- se subordoneaza Directorului Executiv
Legat de activitatile specifice, raspunde de:
- supravegheaza si coordoneaza procesul pe tot lantul planificare, productie si livrare catre clientul intern pentru onorarea comenzilor, cu respectarea parametrilor de calitate si eficienta ;
- asigura incadrarea in normele de consum, de materii prime, materiale, energie si combustibili;
- verifica documentele ce cuprind materialele de consumat in conformitate cu produsele de executat, existenta tuturor materialelor necesare si corectitudinea calitatii / cantitatii necesare in conformitate cu documentatia primita;
- coordoneaza aprovizionarea cu cantitatile de materii prime si materialelor necesare pentru executarea produselor in conformitate cu programul de executie stabilit;
- repartizeaza subordonatilor sarcinile necesare pentru indeplinirea planului de productie .
- urmareste respectarea folosirii eficiente a materialelor pentru incadrarea in normele de consum;
- programeaza modul de incadrare in consum si urmareste timpul de functionare activa a utilajelor pentru a elimina risipa de energie;
- evalueaza consumul si costurile de productie si propune solutii de imbunatatire;
- asigura securitatea in desfasurarea procesului de productie;
- indruma si pregateste personalul din subordine in executarea sarcinilor;
- urmareste respectarea de catre personalul din subordine a fiselor de post si a procedurilor specifice de lucru;
- propune solutii pentru optimizarea echipamentele de productie;
- asigurara si verifica personalul pentru optimizarea activitatii mecano-energetice, electronice si tehnice de intretinere si reparatii;
- recrutarea si asigurarea personalului necesar desfasurarii activitatii de productie specifice (ambalare, etichetare, paletare, depozitare a produselor Eurosalt).
- raporteaza operativ catre seful ierarhic superior a stadiului realizarii programului de productie si propune solutii pentru cresterea eficientei pe intreg fluxul de aprovizionare-productie-livrare.
Aptitudini :
- inteligenta(gandire logica, memorie, capacitate de analiza si sinteza)
- capacitate de organizare si conducere a activitatii in industria alimentara,
- capacitatea de a prelucra informatiile, de a le interpreta si de a valorifica prin luarea de decizii sau prin furnizarea de date prelucrate factorilor decizionali.
- corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii
- Propune planul de productie conform necesarului comenzi/stoc tampon
- Se asigura de implementarea planului de productie
- Monitorizarea activitatilor de productie in vederea realizarii planului
- Monitorizarea consumurilor specifice de materii prime si materiale;
- Supravegherea procesului de fabricatie;
- Urmarirea aplicarii politicii organizatiei in domeniul calitatii si sigurantei alimentelor in sectia de productie;
Legat de functiile manageriale, raspunde de:
- coordonarea eficienta a personalului din subordine;
- calitatea pregatirii profesionale a angajatilor din subordine.
- se subordoneaza Directorului Executiv
Legat de activitatile specifice, raspunde de:
- supravegheaza si coordoneaza procesul pe tot lantul planificare, productie si livrare catre clientul intern pentru onorarea comenzilor, cu respectarea parametrilor de calitate si eficienta ;
- asigura incadrarea in normele de consum, de materii prime, materiale, energie si combustibili;
- verifica documentele ce cuprind materialele de consumat in conformitate cu produsele de executat, existenta tuturor materialelor necesare si corectitudinea calitatii / cantitatii necesare in conformitate cu documentatia primita;
- coordoneaza aprovizionarea cu cantitatile de materii prime si materialelor necesare pentru executarea produselor in conformitate cu programul de executie stabilit;
- repartizeaza subordonatilor sarcinile necesare pentru indeplinirea planului de productie .
- urmareste respectarea folosirii eficiente a materialelor pentru incadrarea in normele de consum;
- programeaza modul de incadrare in consum si urmareste timpul de functionare activa a utilajelor pentru a elimina risipa de energie;
- evalueaza consumul si costurile de productie si propune solutii de imbunatatire;
- asigura securitatea in desfasurarea procesului de productie;
- indruma si pregateste personalul din subordine in executarea sarcinilor;
- urmareste respectarea de catre personalul din subordine a fiselor de post si a procedurilor specifice de lucru;
- propune solutii pentru optimizarea echipamentele de productie;
- asigurara si verifica personalul pentru optimizarea activitatii mecano-energetice, electronice si tehnice de intretinere si reparatii;
- recrutarea si asigurarea personalului necesar desfasurarii activitatii de productie specifice (ambalare, etichetare, paletare, depozitare a produselor Eurosalt).
- raporteaza operativ catre seful ierarhic superior a stadiului realizarii programului de productie si propune solutii pentru cresterea eficientei pe intreg fluxul de aprovizionare-productie-livrare.
Aptitudini :
- inteligenta(gandire logica, memorie, capacitate de analiza si sinteza)
- capacitate de organizare si conducere a activitatii in industria alimentara,
- capacitatea de a prelucra informatiile, de a le interpreta si de a valorifica prin luarea de decizii sau prin furnizarea de date prelucrate factorilor decizionali.
- corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii
Descrierea companiei
Compania EuroSalt activează de mai bine de 12 ani în domeniul productiei si ambalării de sare si condimente şi încă de la înfiinţare, ne-am propus să ne impunem pe piaţa românească ca furnizor important de produse performante pentru colaboratorii şi clienţii nostri.
De atunci am evoluat constatnt si astazi ne putem mandri ca suntem unul din liderii in segmentul de sare si cea mai dinamica si activa companie in segmentul de condimente in ultima perioada.
Am devenit tot mai buni şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ al produselor furnizate, fiind unul din principalii producatorii din industrie.
De atunci am evoluat constatnt si astazi ne putem mandri ca suntem unul din liderii in segmentul de sare si cea mai dinamica si activa companie in segmentul de condimente in ultima perioada.
Am devenit tot mai buni şi am îndeplinit dorinţele şi exigenţele clienţilor în ceea ce priveşte raportul calitate-preţ al produselor furnizate, fiind unul din principalii producatorii din industrie.