Cofetar/Patiser
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Ideal Certificat cofetar, arte culinare, patiserie, brutarie sau domeniu relevant.
Experiență de peste 2 ani în HORECA sau laborator cofetarie/patiserie ca si patiser, cofetar, ciocolatier sau brutar;
Cunoașterea tehnicilor de coacere și a procesului de fabricare a produselor de patiserie.
Abilitate creativă si pricepere artistică în decorarea prăjiturilor și a altor deserturi.
Atenție la detalii.
Cunoașterea aprofundată a principiilor de igiena, prepararea deserturilor, a alimentelor și nutriție.
Capabil să lucreze într-un mediu de producție cu ritm rapid.
Descrierea jobului
Pregătirea ingredientelor și operarea echipamentelor de coacere și a altor echipamente de laborator de cofetarie.
Crearea de produse de patiserie, de brutarie și de cofetărie, urmând o rețetarul.
Dezvoltarea de noi rețete pentru portofoliul sezonier.
Decorațiuni produse de patiserie și deserturi pentru a asigura o prezentare frumoasă și cu gust.
Asigurarea că secțiunea lor de producție respectă reglementările de securitate și sănătate.
Supravegherea și instruirea membrilor personalului, atunci când este nevoie.
Beneficii
Program de lucru 5 zile/saptamana - 2 zile libere;
Salariu conform experientei;
Abonament la cele mai bune clinici private din Romania;
Mediu de lucru premium.
Descrierea companiei
Chocolat Createur de Gout este povestea care a adus si mentine emotia gustului in Romania, de peste 15 ani!
Cu o calitate premium si cu o paleta incredibila de arome, la Chocolat regasiti cele mai inedite produse de cofetarie si patiserie. De asemenea meniul Chocolat cuprinde o varietate gustoasa de preparate din gastronomia internationala!
Te asteptam in echipa Chocolat! 😊