Candidatul Ideal
Studii Medii
Calificări sau specializari
Program de munca: Luni-Sambata 06:30-14:30
Calificări sau specializari
Program de munca: Luni-Sambata 06:30-14:30
Descrierea jobului
Prepararea produselor:
• Realizarea unei game variate de produse de cofetărie/patiserie, inclusiv torturi.
• Respectarea rețetelor și a standardelor de calitate.
Planificarea și organizarea activității:
• Planificarea producției zilnice în funcție de comenzi și cererea clienților.
• Gestionarea materiilor prime necesare (făină, zahăr, unt, ouă etc.) și monitorizarea stocurilor.
Inovație și creativitate:
• Dezvoltarea de rețete noi și personalizarea produselor în funcție de cerințele clienților.
• Crearea unor decoruri estetice pentru torturi și prăjituri.
Respectarea normelor:
• Asigurarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară (HACCP).
• Menținerea curățeniei la locul de muncă și utilizarea corespunzătoare a echipamentelor.
Întreținerea echipamentelor:
• Utilizarea și întreținerea corectă a echipamentelor (cuptoare, roboti, malaxori etc.).
• Semnalarea și raportarea eventualelor defecțiuni.
Aptitudini și calități importante:
• Atenție la detalii și simț estetic dezvoltat.
• Rapiditate și eficiență în execuție.
• Creativitate și pasiune pentru domeniul cofetăriei/patiseriei.
• Capacitatea de a lucra sub presiune, mai ales în perioade aglomerate.
• Realizarea unei game variate de produse de cofetărie/patiserie, inclusiv torturi.
• Respectarea rețetelor și a standardelor de calitate.
Planificarea și organizarea activității:
• Planificarea producției zilnice în funcție de comenzi și cererea clienților.
• Gestionarea materiilor prime necesare (făină, zahăr, unt, ouă etc.) și monitorizarea stocurilor.
Inovație și creativitate:
• Dezvoltarea de rețete noi și personalizarea produselor în funcție de cerințele clienților.
• Crearea unor decoruri estetice pentru torturi și prăjituri.
Respectarea normelor:
• Asigurarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară (HACCP).
• Menținerea curățeniei la locul de muncă și utilizarea corespunzătoare a echipamentelor.
Întreținerea echipamentelor:
• Utilizarea și întreținerea corectă a echipamentelor (cuptoare, roboti, malaxori etc.).
• Semnalarea și raportarea eventualelor defecțiuni.
Aptitudini și calități importante:
• Atenție la detalii și simț estetic dezvoltat.
• Rapiditate și eficiență în execuție.
• Creativitate și pasiune pentru domeniul cofetăriei/patiseriei.
• Capacitatea de a lucra sub presiune, mai ales în perioade aglomerate.
Descrierea companiei
Dala HR Suntem Agentia de recrutare care pune clientul pe primul loc. Recrutam si selectam cei mai potriviti candidati pentru cele mai bune locuri de munca. Portofoliul nostru de angajari acopera o gama larga de domenii.Nota de confidențialitate: Aplicând la acest job sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal din CV în cadrul procesului de recrutare, conform Regulamentului (UEGDPR ) și a Politicii de Confidențialitate
Joburi similare