Candidatul Ideal
Cerințe / Veți fi potrivit dacă aveți:
- Experiență relevantă de lucru într-un mediu de bucătărie.
- Nivel minim A2 de engleză (vorbită).
- Cunoașterea diferitelor tehnici de gătit și standarde de igienă.
- Abilitatea de a lucra bine în echipă și de a performa sub presiune.
- Flexibilitate de a lucra în ture.
- O diplomă sau o diplomă de la o școală culinară reprezintă un plus.
Descrierea jobului
Informații cheie
Locatie: Grecia, Cipru
Data de începere:martie-aprilie 2025
Data de încheiere flexibilă: sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie
Tipul contractului: normă întreagă / program de lucru sezonier: 6 zile pe săptămână
Interval salarial net: 1000 € - 2200 €
Bonus: extra 2 salarii la sfarsit de sezon
Valoare
Despre job
Veți avea ocazia să vă perfecționați abilitățile de pregătire, gătit feluri de mâncare. Sub îndrumarea bucătarului sef sau a bucatarului executive, îți vei ridica abilitățile la nivelul următor. De asemenea, îți vei consolida cunoștințele despre igienă și siguranța alimentară, dobândind competențe care îți vor avansa în cariera de bucătar.
O zi obișnuită presupune pregătirea mâncărurilor conform meniului și urmărirea bucătarului retete. Sarcinile pot include spălarea, măsurarea, cântărirea și amestecarea ingredientelor pentru a obține rezultatele dorite.
Beneficii
Locatie: Grecia, Cipru
Data de începere:martie-aprilie 2025
Data de încheiere flexibilă: sfârșitul lunii octombrie – începutul lunii noiembrie
Tipul contractului: normă întreagă / program de lucru sezonier: 6 zile pe săptămână
Interval salarial net: 1000 € - 2200 €
Bonus: extra 2 salarii la sfarsit de sezon
Valoare
- Îmbunătățiți-vă CV-ul lucrând cu angajatori de top din industria ospitalității.
- Avansați-vă cariera cu sprijinul și aprobarea angajatorului nostru.
- Fii inspirat și învață de la profesioniști cu experiență în domeniu.
- Obțineți oportunitatea de a lucra într-un mediu internațional, interacționând cu oaspeții din în întreaga lume.
- Experimentați viața într-una dintre cele mai importante destinații turistice ale Europei și bucurați-vă de a trăi într-o zonă frumoasă locația stațiunii.
- Mențineți un echilibru sănătos între muncă și viață, cu ture de 8 ore. Sunt disponibile ore suplimentare voluntare și plătit în plus.
Despre job
Veți avea ocazia să vă perfecționați abilitățile de pregătire, gătit feluri de mâncare. Sub îndrumarea bucătarului sef sau a bucatarului executive, îți vei ridica abilitățile la nivelul următor. De asemenea, îți vei consolida cunoștințele despre igienă și siguranța alimentară, dobândind competențe care îți vor avansa în cariera de bucătar.
O zi obișnuită presupune pregătirea mâncărurilor conform meniului și urmărirea bucătarului retete. Sarcinile pot include spălarea, măsurarea, cântărirea și amestecarea ingredientelor pentru a obține rezultatele dorite.
Beneficii
- Bonus la sfârșitul contractului.
- Cazare comună, inclusiv utilități și cheltuieli. • Se asigură 3 mese pe zi.
- Preluare de la aeroport la sosire.
- Wi-Fi gratuit.
- Instruire la fața locului
- Asigurare de sănătate.
- Carnet de călătorie de transport, dacă este necesar.
- Certificat de munca si referinte
- Asistență cu documente și chestiuni locale.