Candidatul Ideal
- Experienta minim 3 ani in cadrul unei bucatarii;
- Diploma de calificare in domeniu;
- Seriozitate, punctualitate;
- Experienta in managementul bucatariei;
- Capacitate de lucru cu termene limita, in conditii de stres, spirit de echipa;
- Prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
- Atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
- Postul presupune implicare si initiativa;
- Persoana riguroasa in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica.
Descrierea jobului
- Indeplinirea sarcinilor trasate de seful direct;
- Lansarea comenzilor, urmarirea executarii lor, verificarea calitatatii, montarea preparatele, gestionarea materiei prime, lansarea comenzilor pentru aprovizionare;
- Prezenta buna si igiena personala impecabila;
- Cunoasterea tehnicilor culinare
- Program de lucru - 12/24
Descrierea companiei
Hotelurile Caro se află la doar 15 minute de centrul Bucureştiului, fiind situate pe bulevardul Barbu Vacarescu, fiind recunoscute pentru zona liniştită în care sunt amplasate, pentru facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Cele 3 hoteluri din Bucuresti oferă oaspeţilor săi 187 de camere confortabile, doua restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi peste 1000 de locuri dedicate organizării de evenimente precum conferinte sau evenimente sociale.
Joburi similare