BUCATAR/AJUTOR DE BUCATAR
Vatra
4 poziții
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Experiența de minim 3 ani in bucătărie, de preferat sa aibă cunoștințe in pregătirea preparatelor tradiționale romanesti.
Rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică
Capacitatea de a lucra in restaurant " a la carte" cu atenție deosebită pentru respectarea rețetelor, a calității preparatelor si a prezentării acestora
Rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică
Capacitatea de a lucra in restaurant " a la carte" cu atenție deosebită pentru respectarea rețetelor, a calității preparatelor si a prezentării acestora
Descrierea jobului
VENIT LUNAR COMPUS DIN SALARIU PLUS TIPS 4000 - 7000 LEI, in functie de experienta
PROGRAM 2/2
Transportul la ︁︀︂︃︃︇︅︀final de tura cu taxiul plătit de restaurant
Oportunități de dezvoltare profesională
Un loc de muncă stabil
Face prelucrările preliminare gătitului - sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte si pregătește preparatele culinare în conformitate cu rețetele restaurantului și cu meniul existent
Menține standardelor de păstrare și depozitare a produselor și preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
Ţine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele;
Participă activ la activitati de intretinere a spatiului dedicat depozitarii si al bucatariei si la întreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare;
Îndeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii.
PROGRAM 2/2
Transportul la ︁︀︂︃︃︇︅︀final de tura cu taxiul plătit de restaurant
Oportunități de dezvoltare profesională
Un loc de muncă stabil
Face prelucrările preliminare gătitului - sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte si pregătește preparatele culinare în conformitate cu rețetele restaurantului și cu meniul existent
Menține standardelor de păstrare și depozitare a produselor și preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare in vigoare.
Ţine cont de perisabilitate, termenul de garanţie, de modul în care urmează să fie folosite ingredientele;
Participă activ la activitati de intretinere a spatiului dedicat depozitarii si al bucatariei si la întreţinerea ustensilelor de bucătarie şi a echipamentului din dotare;
Îndeplineşte şi alte sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii.
Publicat
30 Sept. 2024
Reactualizat
30 Sept. 2024
Expiră
30 Oct. 2024
Joburi similare