Locuri de munca
CASA CAPSA SA
Generații de experiență
Încă din perioada când Crevedia zicea că „La Capşa unde vin toţi seniorii, local cu două mari despărţituri, într-una se mănâncă prăjituri și-ntr-alta se mănâncă… scriitorii!”, noi bucuram oamenii cu mai mult decât dulcele din farfurie.
Casa Capșa a încercat mereu sa păstreze valorile tradiționale transmise din cofetar în cofetar de peste 170 de ani. Produsele noastre, asemenea celor din perioada antebelică au un termen de valabilitate mai scurt, întrucât NU FOLOSIM CONSERVANȚI sau prafuri chimice ce ajuta la texturare si temperare a ciocolatei, ganajurilor, glazurilor sau alte elemente. De exemplu, înghețata, ce a fost adusă în România de Casa Capșa încă se face din aparel natural; laptele se fierbe împreună cu gălbenuș de ou. În acest spirit se fac toate produsele Capșei. Gustul este autentic, iar produsul este mult mai sănătos.