Food & Beverage Manager
Hotel Crystal Palace
1 poziție
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
Food & Beverage Manager
Candidatul ideal trebuie sa fie serios, punctual si responsabil. Implicat, atitudine placuta, comunicativa cu initiativa si atitudine pozitiva. ︄️︋︈︁︇︈︀︂︆︄︅︁︁︎︌︈︂︇︍︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎
Candidatul ideal trebuie sa fie serios, punctual si responsabil. Implicat, atitudine placuta, comunicativa cu initiativa si atitudine pozitiva. ︄️︋︈︁︇︈︀︂︆︄︅︁︁︎︌︈︂︇︍︈︆︅️︊︄︈︌︊︎︂︎
Descrierea jobului
- are rolul de a asigura functionarea optima a restaurantului in timpul programului sau de lucru (sa supravegheze sala din ︁︀︂︃︃︇︉︆︄punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei);
- sa coordoneze intreaga activitate a restaurantului, inclusiv programul si activitatea angajatilor din subordine;
- sa asigure promovarea constanta a restaurantului (social media) si sa identifice noi cai de promovare/ parteneriate care sa duca la brand awarness si maximizarea profitabilitatii;
- sa stabileasca periodic promotii/ diversitatea meniului/ campanii de promovare astfel incat sa asigure un flux constant si in continua crestere a clientilor; sa planifice si sa organizeze activitatea restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti;
- sa fie un Guest Relations pentru restaurant in relatia cu oaspetii in-house astfel incat sa sporeasca vanzarile directe; sa asigure intampinarea si intretinerea clientilor, rezolvarea cererilor si plangerilor acestora intr-o maniera respectuoasa;
- sa asigure training constant angajatilor, astfel incat sa fie respectate toate standardele interne;
- sa asigure monitorizarea cheltuielilor si respectarea bugetului alocat si sa asigure supravegherea activitatii de aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare si a bauturilor alcoolice si non-alcoolice, sa asigure aprovizionare eficienta a produselor persabile si neperisabile, inclusive vesela;
- sa coordoneze organizarea evenimentelor speciale si festive;
- sa stabileasca relatii optime cu clientii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor problemelor ocazionale
- sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul.
- sa coordoneze intreaga activitate a restaurantului, inclusiv programul si activitatea angajatilor din subordine;
- sa asigure promovarea constanta a restaurantului (social media) si sa identifice noi cai de promovare/ parteneriate care sa duca la brand awarness si maximizarea profitabilitatii;
- sa stabileasca periodic promotii/ diversitatea meniului/ campanii de promovare astfel incat sa asigure un flux constant si in continua crestere a clientilor; sa planifice si sa organizeze activitatea restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti;
- sa fie un Guest Relations pentru restaurant in relatia cu oaspetii in-house astfel incat sa sporeasca vanzarile directe; sa asigure intampinarea si intretinerea clientilor, rezolvarea cererilor si plangerilor acestora intr-o maniera respectuoasa;
- sa asigure training constant angajatilor, astfel incat sa fie respectate toate standardele interne;
- sa asigure monitorizarea cheltuielilor si respectarea bugetului alocat si sa asigure supravegherea activitatii de aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare si a bauturilor alcoolice si non-alcoolice, sa asigure aprovizionare eficienta a produselor persabile si neperisabile, inclusive vesela;
- sa coordoneze organizarea evenimentelor speciale si festive;
- sa stabileasca relatii optime cu clientii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor problemelor ocazionale
- sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. din obiectivul unde desfasoara serviciul.
Publicat
21 Oct. 2024
Reactualizat
21 Oct. 2024
Expiră
20 Nov. 2024
Joburi similare