Bucatar sef
geneza
1 poziție
Anunț verificat
Anunț verificat
Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.
Candidatul Ideal
-bun coodonator
-capabil sa lucreze in conditii de stres
-deschis spre nou
-inovator
-capabil sa lucreze in conditii de stres
-deschis spre nou
-inovator
Descrierea jobului
Verificarea stocului fizic al gestiunii si întocmirea necesarului pentru toti furnizorii.
Verificarea ambalajelor, etichetelor si termenilor de valabilitate tuturor produselor ︁︀︂︃︃︇︉︆︄depozitate.
Comandarea, testarea si recepționarea tuturor mărfurilor de la furnizori și depozitarea lor.
Pregătirea mai multor preparate în același timp în funcție de primirea comenzilor.
Etichetarea tuturor produselor depozitate cu LOT, data producție și data expirare.
Coordonarea tuturor activităților din bucătăria restaurantului, pentru asigurarea pregătirii preparatelor culinare in conformitate cu politicile restaurantului.
Întocmirea retetarului tuturor preparatelor din lista de meniu si a pachetelor pentru evenimente.
Asigurarea respectării standardelor restaurantului in ceea ce priveste rețetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum și porțile servite .
Coordonarea si supravegherea activităților zilnice din bucătăria restaurantului si asigurarea ca standardele de pregătire si prezentare a produselor sunt corecte.
Verificarea ambalajelor, etichetelor si termenilor de valabilitate tuturor produselor ︁︀︂︃︃︇︉︆︄depozitate.
Comandarea, testarea si recepționarea tuturor mărfurilor de la furnizori și depozitarea lor.
Pregătirea mai multor preparate în același timp în funcție de primirea comenzilor.
Etichetarea tuturor produselor depozitate cu LOT, data producție și data expirare.
Coordonarea tuturor activităților din bucătăria restaurantului, pentru asigurarea pregătirii preparatelor culinare in conformitate cu politicile restaurantului.
Întocmirea retetarului tuturor preparatelor din lista de meniu si a pachetelor pentru evenimente.
Asigurarea respectării standardelor restaurantului in ceea ce priveste rețetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum și porțile servite .
Coordonarea si supravegherea activităților zilnice din bucătăria restaurantului si asigurarea ca standardele de pregătire si prezentare a produselor sunt corecte.
Publicat
29 Oct. 2024
Reactualizat
5 Nov. 2024
Expiră
28 Nov. 2024
Joburi similare